Wsappx lukker ikke ned. adgang nægtet og kan ikke deaktivere den i tjenester

Hej, Wsappx ødelægger bogstaveligt min computer. Det bruger min CPU og RAM, der bremser min computer til et snegletempo. Jeg forsøgte at lukke det fra task manager, men det siger adgang nægtet. Jeg prøvede at lukke den fra

Windows 10 statisk skærm

Jeg opdaterede til Windows 10 og begyndte at få en statisk skærm. Det forsvandt efter ca. 3 eller 4 minutter, og jeg kunne logge på computeren. Nu er den statiske skærm altid der, den forsvinder ikke

Windows 10 Smart Card-fejl

Hej, jeg bliver ved med at få følgende fejl, når jeg starter min Windows 10-bærbare computer: Jeg bruger slet ikke et chipkort - hvordan kan jeg få det til at stoppe, tak? Tak!

Microsoft Fingerprint Scanner - Windows & Hello-kompatibilitet

Hej, Efter at have kigget hårdt lykkedes det mig at downloade en driver, der identificerer denne enhed i Windows 10 64bits. Men Windows hej genkender ikke det har en digital godkendelsesenhed. Besked: 'Vi

Hvad er account.Live.com og HVORFOR får det at fortælle mig, at jeg ikke kan logge ind på min egen computer ???

Ejes account.Live.com af MS? Fra hvad jeg har læst indtil videre, tror jeg det er. Begynder nogen ved MS endda at forstå, hvordan man får en besked, at 'Vi kan ikke logge dig ind på din konto lige nu, bla

Hvordan finder jeg gemte adgangskoder i Windows 10?

Jeg har ledt overalt efter mine gemte adgangskoder på min Windows 10-pc, faktisk skal jeg også finde dem på min Android-rude, men min vigtigste pc med enker 10 er vigtigere. Min tablet, telefon og pc

hvorfor får jeg fejlkode 0x8009002d, når jeg logger på?

hvorfor får jeg fejlkode 0x8009002d? *** Indlæg flyttet af moderatoren til den relevante forumkategori. ***