Hvordan afinstallerer jeg Google Chrome og går tilbage til almindelig google med ikoner på min hovedside?

hvordan afinstallerer jeg GOOGLE CHROME og går tilbage til almindelig google med ikoner på min hovedside? * Originaltitel: Google Chrome

Mens du gennemsøger et websted i Internet Explorer Fejl ieframe.dll

****** Originaltitel ********** IE 11 Ieframe.dll-fejl i metrotilstand For nylig, når du klikker på links (sker altid når du linker til en money.CNN.com-webside fra CNN-hjemmet side som et eksempel)

hvordan finder du menuen 'værktøjer' i Internet Explorer 11?

Vi forsøger at køre lovefilm og har downloadet og installeret Silverlight og derefter afinstalleret flere gange. MS-samfundet siger at tjekke værktøjer i Internet Explorer, men vi kan ikke finde dette nogen steder

Sådan slettes 360 navigationsside i IE11

Åbn IE, og 360-navigationen dukker op, og der er ingen måde at slette det på. Det er virkelig besværligt. Er der nogen praktisk måde for Microsoft at løse det?

ZEON-tilføjelse

Når jeg prøver at downloade en PDF, skal du blive spurgt, om jeg vil lade ZEON køre. Når jeg accepterer, lukker mit internet ned. Jeg prøvede at følge de links, der var i det samme spørgsmål på dette websted, og det tager mig til

Du kan ikke logge ind, fordi din browser afviser cookies

Jeg har allerede søgt på spørgsmål og svar fra tidligere forumbrugere ... fra XP ..., for det meste 2011 - 2013 og hjalp ikke. Jeg har prøvet hvert forslag fra Microsoft som at slette browserens cache & Vælg Tilsidesæt

Hvad er SPDY / 3?

Hvad er SPDY / 3? Hvad gør den?