min dvr bruger aktiv x kontrol ie9 tillader ikke installation

Jeg har speco 8tn dvr, der bruger 'remoteweb.cab' aktiv-x-kontrol, men ie9 tillader mig ikke at installere det, så hvordan man kan se min dvr igen. Raj

APPcrash IEXPLORE.EXE

Modtag følgende fejl, når du prøver at åbne IE. Nogle ideer??? Kører på en Windows 7-arbejdsstation. TIA Problem signatur: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: IEXPLORE.EXE Application

TBNotifier.exe. Virus?

TBNotifier.exe Hvad er det, hvis det er en virus, hvordan fjerner jeg det

mapquest åbner i Firefox, men ikke ie11

Jeg havde tidligere ingen problemer med at bruge Google Maps i IE. Nu, selvom det ser normalt ud på skærmen, da jeg prøvede at udskrive det, er instruktionerne små, og det samme er kortene. Ubrugelig. Alt andet jeg udskriver fra

Sikkerhedsadvarsel for webstedscertifikat

Et familiemedlem har en gratis AOL-e-mail-konto på min computer. I de sidste par dage har hun fået en sikkerhedsadvarsel på AOL.com. Det kommer ikke op på andre websteder. Hun har også fået e-mails

Enhver, der har slettet / ryddet filen WebcacheV01.dat?

IE 10 bruger ikke længere index.dat-filer. I stedet gemmer den alle browsingoplysninger (cookies / historik / besøgte URL'er) i en database placeret på

om: sikkerhedsrisiko

Når du åbner Int Expl 9, åbnes siden Om: Sikkerhedsrisiko. Hvordan kan jeg forhindre denne side i at åbne og have den åben på Om: Blank? Thanx

hvad er CmTray.exe

Jeg bliver ved med at få en pop op i den nederste bakke, der fortæller mig, at en ukendt kilde vil foretage ændringer på min computer. Det er CmTray.exe. Da jeg søgte på dette på internettet, fandt jeg ud af, at det kunne være en

fejlkode 9c57 ved installation af IE11

Jeg har bemærket, at i løbet af de sidste uger har min bærbare computer konsekvent installeret 3 opdateringer, hver gang jeg lukker ned. Indtil i dag havde jeg ikke rigtig lagt meget vægt på dette, men tilfældigvis tjekkede min

hvad er 'serverophæng'?

når jeg forsøgte at logge på IE, fik jeg en usædvanlig forsinkelse i timing, og da skærmen dukkede op, hee var denne besked: 'server hangup' (noget jeg aldrig har stødt på før dette tidspunkt)

html5 til IE11?

Kan ikke starte videoer på Win7 IE11. Er der en måde at tilføje HTML5 til IE11 ??

'Vil du fejle denne webside?' fejl på flere websteder

I går formiddag på min arbejds-pc begyndte jeg at få et vindue, der dukkede op på næsten alle websteder, jeg gik til, og som sagde 'Vil du debugere denne webside? Denne webside indeholder muligvis fejl

IE 11 Windows Update forårsager ie4uinit.exe systemfejl

Windows Update havde en vigtig ting, som jeg skulle installere. Det var Internet Explorer 11 til Windows 7 til x64-baserede systemer. Efter installation og genstart fik jeg fejlmeddelelse: ie4uinit.exe Systemfejl

Jeg vil vide, hvilken counters.dat-fil.

C: Brugere konto AppData Lokalt Microsoft Windows Midlertidige internetfiler counters.dat Jeg fandt, at cookies fra et websted er initialiseret, efter at jeg har slettet 'Midlertidige internetfiler' inkluderer

Hvordan løser jeg Sysfader: iexplore.exe-applikationsfejl?

Hej, Når jeg forsøger at køre et kursus (ved hjælp af flash), modtager jeg en Sysfader: iexplore.exe app-fejl - 'Instruktionen' 0X115B0068 'refererede til hukommelse' 0X115B0068 '. Hukommelsen kunne ikke være

Silverlight-fejlmeddelelse.

Jeg får en besked Silverlight er forældet og skal opdateres nederst på min skærm. Det er på min stationære og bærbare computer med Windows 7 og IE 11. Jeg tror, ​​Windows Update vil tage sig af

Hvad er ielowutil.exe

hvad er ielowutil.exe værktøj til lav-mikrofon på internettet. er det noget at gøre med patriothandlingen? det kommer af sig selv. Jeg bemærker det i taskman ca. 5 til 30 minutter efter opstart. er der nogen, der lytter

Fejlkode 9c59

Denne computer er en Dell XPS 8700, der kører Windows 7 Professional. IE11 udviklede problemer, som ikke blev løst ved at køre Fix It eller gøre noget andet, jeg kunne tænke på. Så jeg sluttede

HVORDAN AKTIVERER jeg AKTIV DESKTOP PÅ WINDOWS 7 OG IE 9

HVOR FINDER JEG OG HVORDAN AKTIVERER jeg 'AKTIV DESKTOP' PÅ WINDOWS 7 OG IE9

Hvordan kan jeg slette alt content.IE5-filer?

Jeg har Windows 7 64 Bit OS. Jeg har kørt Malwarebytes i den sidste time, og mindst 45 minutter af det er blevet dedikeret til forskellige skjulte mapper under 'Content.IE5'. Denne mappe vises under