Microsoft Works.

Jeg havde en harddiskfejl, og heldigvis blev alle reddet, men måtte få en ny harddisk og geninstallere win 10. Jeg havde to problemer (Movie Maker), som jeg sendte på en anden dato, og denne, jeg havde MS

underafsnit symbol

Hvor finder jeg underafsnitssymbolet i Word?

'onmicrosoft' e-mail

Jeg prøver O365 premium, før jeg køber, og det har været lidt smertefuldt indtil videre, det problem, jeg har, er at jeg ser ud til at have 'onmicrosoft' e-mail-adressen som hovedadresse i Outlook og mit eget domæne

Outlook-fejlkode 0x800CCC0E

Kan nogen hjælpe mig med at overvinde en fejlmeddelelse (0x800CCC0E), når jeg sender / modtager e-mails?

mso20win32client.dll modulfejl.

Med alle mine nuværende office365-programmer har jeg følgende applikationsfejl, der vises på grund af fejlmodul mso20win32client.dll. Der findes ingen sådan fil på mit nuværende win10-pro-system, selvom eller

metroversion af ie 11

Kan jeg køre metroversionen af ​​ie 11 på Windows 10? Jeg savner de berøringsvenlige funktioner som at skubbe tilbage og fremad, listen med berøringsvenlige favoritter osv. Jeg har ikke noget imod alt dit tastaturmus

Ressource-DLL'en kan ikke indlæses

Hver gang jeg starter Word, får jeg denne besked: Jeg bruger Microsoft Store-versionen af ​​Word uden plugins. Er dette en fejl, eller er det et problem med min pc? Jeg har allerede opdateret min Windows 10-pc en gang til

Hvad er SuggestedSites.dat-fil? Problem med at fjerne SuggestedSites.dat-filen fra Windows 10

Gammel titel: SuggestedSites.dat Jeg kører Windows 10 Pro og har deaktiveret Internet Explorer. Jeg har en fil, SuggestedSites.dat, der fortsat vises på min computer, selv efter at jeg har kørt CCleaner til

Fejl 0x800701AA: Cloudoperationen blev ikke afsluttet ...

Jeg vil downloade nogle mapper fra mit arbejde en drevkonto til en ekstern harddisk. Ganske ofte fryser download og giver fejlen 0x800701AA: Cloudoperationen blev ikke afsluttet

Sådan deaktiveres Realtek HD Audio Manager

Sådan deaktiveres jeg Realtek HD Audio Manager i Windows 10.

IE11 res // ieframe.dll KUN i IE 11 ved lancering af https-websted fra Selenium Server

Hej alle, Windows 10-maskine IE 11 lancerede Selen Grid og kørte IE WebDriver for at få adgang til https-webstedet, jeg fik siden 'Der er et problem med dette websteds sikkerhedscertifikat' med links til 'Klik

Hvordan kan jeg deaktivere anmodningen om ændring af adgangskode (hver 72. dag)?

Jeg har forsøgt at kigge mig rundt på foraene, og jeg vil deaktivere prompten for ændring af adgangskode for hver 72 eller x antal dage, den aktuelt er indstillet til. Jeg har fulgt instruktionerne på denne webside:

AUTOCORRECT-ONENOTE: FOR GUDS SAKE GIV EN MULIGHED TIL AT SLÅ DET AF !!

Hvorfor, hvorfor blev OneNote frigivet uden mulighed for at deaktivere autokorrektur ?! Dette problem er nu gammelt nok, hvordan blev dette ikke rettet? Du gjorde i det væsentlige OneNote helt ubrugelig, da det

EMAIL: Out Box Vs. Sendt kasse

Jeg bruger Outlook 365-webversionen. I tidligere desktopversioner af Outlook forblev mine udgående e-mails kun i Out Box, indtil mit system opdaterede mailmappen (modtage / sende alle postkasser).

OneDrive er forsvundet fra min computer (Windows 10)

Filerne er der stadig, men OneDrive er det ikke. Jeg bruger Win 10 og kan ikke downloade, fordi webstedet siger, at jeg allerede har det. Jeg så nogen med et lignende spørgsmål, men løsningen leveret af en

Office Pro Plus 2019 - HUP legitim?

Jeg købte office pro plus 2019 fra www.microsofthup.com, som syntes legitimt, men nu har jeg 2. tanker. Linket til download og installation af office fungerede fint, men når jeg tjekker min produktnøgle

Winword.exe applikationsfejl

Jeg kan ikke åbne Word eller Excel - jeg får en Winword.exe-applikationsfejl

Excel.exe filplacering

Jeg prøver at finde placeringen af ​​Office 365-versionen af ​​Excel i mit filsystem, så jeg kan bruge den som standardappen til at åbne flere filtyper. Brug af genvejen resulterer i en 'katastrofal

Lync.exe-processen kører indtil afslutning af Skype for Business

Jeg har haft dette problem på to forskellige Windows 10-pc'er. Jeg afslutter Skype for Business (nuværende version leveret med Office 365) ved at højreklikke på bakkeikonet og vælge 'Afslut'. Senere, når jeg vil

Sådan sættes en 'umlaut' på et bogstav O eller et A eller et U

En UMLAUT er de TO små prikker over et bogstav, såsom et O eller U eller A for at ændre udtalen