s.admathhd.com pop op, hver gang jeg prøver at åbne AOL Mail

Jeg bliver ved med at få en pop op hver gang jeg prøver at åbne min aol-e-mail. fanerne siger hxxps: //s.admathhd (dot) com Hvordan kan jeg stio dette? Oprindelig flise: pop op-mail-e-mail Link redigeret

Krypterede filer - Hvordan dekrypterer jeg dem?

Alle filerne på min Windows 10-pc slutter med '.crypted', og det tillader mig ikke at åbne dem. Jeg har også en partition, der ikke også kan åbne filer. Jeg er ikke sikker på, om dette er tilfældet

Jeg får, hvad jeg synes er fidus-e-mails, der er falske for at ligne Microsoft.

De kommer fra denne e-mail-adresse Microsoft Rewards Når jeg holder markøren over e-mailen, går linkene til e.microsoft.com. Her er et screenshot.

Hvorfor ser jeg fejlkode 0x80004004?

Flettet Hvorfor ser jeg fejlkode 0x80004004? Jeg tror, ​​jeg ikke har Norton installeret!

mpam-fe (manuel opdatering af Windows Defender) kan ikke udføres

Hej! Min computer har handlet underligt og (jeg tror måske) har malware, men jeg har forum-grave hele dagen uden succes. (Specifikt tændes Windows Defender ikke (nedtonet) og vil ikke

En anden Koobface-fidus?

Jeg modtog et opkald fra Dell eller nogen, der hævder at være Dell-support. Han sagde, at han ringede til rapporter, de fik fra mit netværk, og stillede mig en masse spørgsmål og spurgte, om han kunne fjerne

Windows Defender Virus og Spyware-definitioner opdateres ikke

Windows Defender-opdatering stopper og fuldføres derefter ikke. Meddelelsen siger 'Opdaterede ikke på grund af et internet- eller netværksforbindelsesproblem'. Har prøvet mange gange i løbet af de sidste par dage.