Video pauseskærm

Hej, jeg har en mpg-video, som jeg gerne vil indstille som min pauseskærm på min pc, men jeg kan ikke se, hvordan jeg gør dette. Kan nogen fortælle mig hvordan? Tak!

hvordan man løser grå skærmvisning på bærbare Windows 10

efter at jeg havde trykket på strømmen, kom acer-displayet frem, og jeg ventede på, at låseskærmen skulle vises, men en grå skærm dukkede bare op. Jeg har virkelig brug for at løse dette problem på min bærbare computer, fordi jeg er

Min computer holder på at sove. Event ID 42 & Event ID 187 er involveret. Harddiskaktivitet får den til at sove.

Min ASUS bærbare holder på at sove, når den udfører en tung harddiskaktivitet. Hvis jeg bringer mine fotos op, eller hvis jeg downloader mange filer på én gang, eller hvis min cloud-lager overfører partier

Windows 10 hiberfil.sys

God dag alle sammen, mens jeg forsøgte at frigøre plads på min computer, opdagede jeg, at jeg har en 13 GB dvale-fil. Jeg bruger ikke dvale og slukker simpelthen min maskine. Mit spørgsmål er, om

Tastaturgenvej Funktionstast (Fn) og Indsæt-tast får min bærbare computer til at sove?

Får funktionstasten (Fn) og Indsæt-tasten på tastaturet din computer til at sove, fordi jeg ved en fejltagelse trykker på disse taster, og det bliver lidt af hånden. Hvis der er en måde at deaktivere det på

Hvad er UXDServices

Hvad er UXDServices? UXDServices blokerer en genstart eller nedlukning. Det gør det konsekvent hver gang. Det dukkede op engang i 2020. Det vises ikke i Jobliste som en proces eller en tjeneste, der bruger

hvad er uaclauncher.exe?

Kan du fortælle mig, hvad der er uaclauncher. exe og hvilken funktion opfylder den på pc'en med W10? Er det en virus? Skal elimineres? Hvis det skulle fjernes. Hvilket værktøj skal gøres? Vær venlig

Hvordan får jeg min bærbare computer til at vågne fra søvn, når låget løftes?

Hvordan kan jeg indstille min bærbare computer til at vågne op af søvn, når jeg løfter låget?

microsoft.windowscommunicationsapps_8wekyb3d8bbwe

Hej ... Jeg har brug for at vide, hvad denne mappe er beregnet til? Jeg har lige købt en helt ny computer, og jeg finder snapshots af mine hjemmekameraer i denne mappe taget for 2 år siden? Denne computer er en uge