Sådan får du Cortana til at foretage et Skype-opkald

Hej. Jeg prøver at få Cortana til at foretage et opkald ved hjælp af stemmekommandoer. På min Surface med 1803, når jeg siger 'Skype-opkald' svarer Cortana 'Jeg er ked af, at jeg ikke kan gøre det her'. På min Android-telefon, når jeg

Skype-version 8.56.0.103 Mac OS X Yosemite 10.10.5

Pludselig i dag var jeg ikke i stand til at bruge video på skype Ingen enheder fundet til kamera, mikrofon og højttalere. Det var fint i morges .... hvad skete der? siden frokosttid er det stoppet! Videoknappen er

Videochat med Kina

Jeg prøver at videochat med min kone i Kina på Skype. Jeg er i USA. Hvordan gør vi det? Det ser ud til, at jeg ikke kommer nogen steder, når jeg lægger hendes skype-id i. Hjælp os. Tak

Sådan spiller du et Soundboard på skype

https://www.youtube.com/watch?v=jHC5WxlvUAY download det bare den nye version af skype, hvordan kan jeg gøre det ???? (i videoen)