logtransport2.exe fejlmeddelelse, når du lukker / genstarter Win 10

Jeg får nogle gange en fejlmeddelelse, når jeg lukker / genstarter (Win 10), der siger, at der er en fejl med logtransport2.exe, jeg siger bare OK, og pc'en genstarter, og alt er i orden. Noget online søgning

Toshiba Flash Cards forhindrer nedlukning af Windows 10 seneste opdatering

Jeg har lige opdateret mine windows 10 med den seneste opdatering, og når jeg lukker ned, får jeg følgende besked: Toshiba Flash Cards, der forhindrer nedlukning, og jeg skal klikke på knappen Luk ned alligevel. jeg

.NET Broadcast forhindrer nedlukning - Windows 10

Hej der: I går aftes fik jeg endnu en besked, da jeg lukkede min bærbare computer ned. Jeg havde en tidligere, der var relateret til AMD, som jeg troede blev rettet ved at opdatere softwaren via deres hjemmeside. jeg

Funktion 'Åbn låg'

Blev funktionen 'Låg åbent' fjernet (dvs. - tændt, når låget åbnes) i Windows 10. Var en rigtig god funktion i Windows 7 Ultimate.

Fejl 0x00009088

For et par minutter siden, da jeg tændte min pc, sagde det, at min pc har noget problem, og den skal genstartes. Der var en fejlkode: 0x00009088. Da det slukkede, troede jeg, at det ville genstarte, men det gjorde det ikke

Microsoft Life Cam 5000. Sådan arbejder du på Window 10

Er der nogen måde at arbejde på min Microsoft LifeCam HD 5000 på at arbejde på Window 10

Planlæg en nedlukningsopgave i Windows 10

Hej, jeg prøver at planlægge en Windows 10-computer til nedlukning på et bestemt tidspunkt ved hjælp af 'opret en grundlæggende opgave'. Jeg er i stand til at opnå dette på en Windows 7-computer, men jeg har problemer på Windows 10.