Windows afspiller ikke .MOV-filer

Efter download af en .MOV-video, vil Windows ikke afspille den. Der vises en meddelelse, der siger, at krævet codec ikke blev fundet. I medieafspillerindstillingerne er feltet markeret download-codecs markeret. Hvorfor vindue

Media Player kan ikke afspille wmv-fil - Manglende codec-fejl

Kære alle, I Windows 7 (64bit) kan Windows Media Player pludselig ikke afspille WMV-filen. Fejlen er codec påkrævet. Højreklik på filen, og vælg ejendomssiden, der er ingen videokodec

Sådan ændres metaservices-udbyderen i Windows Media Player.

Microsofts service http://fai.music.metaservices.microsoft.com gør generelt et dårligt job med at identificere cd'er, især med klassisk musik. Ting, jeg nogle gange kan finde i Amazon på få sekunder, er alt andet end

Hvordan løser jeg denne fejl? (xvidcore.dll ikke fundet).

Når jeg nogensinde prøver at afspille en film, får jeg denne fejl, der dukker op og lader mig ikke spille noget. Fejlen var (xvidcore.dll ikke fundet). Er der nogen der kender en måde at løse dette problem på ??

Leder du efter den bedste gratis video downloader til Vista

Hej, jeg er på Vista og Firefox. Jeg er ikke så god på computere, men jeg har set mange videoer på internettet og ønsket, at jeg kunne gemme nogle af dem. Har nogen en god oplevelse at dele? jeg

Konvertering af MVI-videofiler

Hvordan konverterer du MVI-videofiler til et format, der kan afspilles på dvd i Windows 7 professional tak? Da jeg ikke kan downloade filmproducent mere.

Hvordan aktiverer jeg equalizeren på mit Realtek-lydkort?

Jeg har RealTek High Definition Audio-kortet, der fulgte med min maskine, og da jeg fandt equalizeren, så snart jeg vælger en equalizer, får jeg ikke knappen 'Anvend', og lyden kommer fra

Sådan konverteres Windows Media Player (rmx) filer til MP3 filer ??

original title: media player Ved nogen hvordan man konverterer Windows Media Player (rmx) filer til MP3 filer ?? Er der nogen, der ved, hvordan man ændrer Windows Media Player (rmx) -filer til MP3-filer. Brug for hjælp!!

windows media player 11 hvorfor kan jeg ikke afspille en VOB-fil dvd?

kan ikke afspille vob-filer på Windows Media Player. Hvordan kan jeg afspille vob-filer?

Hvordan kan jeg færdiggøre disken efter brænding

Hvordan kan jeg FINALISERE d.isc

Er der tastaturgenvej til lydstyring?

Hej. Er det muligt at styre mastervolumenet med en tastaturgenvej? Jeg foretrækker, at det er uden brug af yderligere software, men hvis det ikke er muligt, skal softwaren være det

Windows Media Player kan ikke afspille filen. (.BUP) CODEC

bup codec, når jeg spiller en dvd-disk, får jeg denne fejlmeddelelse ....... den valgte fil har en udvidelse (.BUP), som ikke genkendes af Windows Media Player, men afspilleren kan muligvis stadig afspille den

hvordan kan jeg se eller åbne en '.cpi' fil / video?

Jeg har flere videofiler med en '.cpi' udvidelse, som jeg ikke kan åbne eller se. Hvad skal jeg gøre for at åbne disse filer / videoer?

Er der nogen måde at rotere et billede på under 90o ved hjælp af Windows-maleprogrammet?

Jeg arbejder på platkort med Windows-malingsprogrammet og har brug for at skrive tekst i en vinkel på kortet. Jeg har brug for at rotere billedet mindre end 90o.

Fejlkode: 0 * 8876086A DX9AllocatorPresenter mislykkedes D3DERR_NotAVAILABLE

Jeg har aldrig stødt på noget problem med Media player classic, men nu har jeg denne fejl (fejlkode: 0 * 8876086A DX9AllocatorPresenter mislykkedes D3DERR_NotAVAILABLE), når jeg åbner en VIDEO-fil.

Kan ikke afspille .avi / GMP4 filer

hej, jeg leder efter hjælp til at se nogle videofiler .avi / GMP4. De er videoovervågningsoptagelser, som jeg har brug for at kunne se på grund af en forbrydelse, der blev begået. Jeg har prøvet VLC, og det vil det

Sådan downloader jeg codec ICM.XVID

Jeg kan ikke finde en måde at afspille en video korrekt med codec ICM.XVID, jeg får kun lyden, ikke billederne. Kan anybodu hjælpe mig tak? Edgar Sanchez

Underholdningstilstand

Hvordan kan jeg få Entertainment Mode fjernet fra min bærbare computer? -

zedge tonesync-problem

okay, så jeg downloadede for nylig denne zedge tonesync-applikation til min winsdows 8 bærbare computer. det åbner fint og kører ved at åbne min ituness-applikation, som den skulle, men den springer stadig

Filmafspiller Codec-problem med Sony Handycam

Hjælp mig venligst - jeg prøver at downloade fra min Sony-handycam til filmproducenten, men det bliver ved med at sige dette til videoen (men fotos downloader fint!) 'Filen E: MP_ROOT 101PNV01 M2U00005.MPG kan ikke være