Adgang deaktiveret tilstand

Hej jeg har brug for hjælp. Jeg bruger adgang i skolen til at oprette en database, men når vi prøver at køre en forespørgsel ved hjælp af tilføjelsesfunktionen, sagde den nederst på siden 'Handlingen eller begivenheden er blevet

Hvor kommer filen mscomct2.ocx normalt fra?

Hej! Vi har problemer med nogle excel-filer med makroer. Computere er installeret med et virksomhedsbredt Windows 10 LTSB 1607 (x64) billede med de nyeste programrettelser. På alle computere Office

Hvordan slettes Microsoft delt i almindelige filer?

Når jeg prøver at slette ClickToRun-mappen, beder den om mappe i brug Handlingen kan ikke fuldføres, fordi mappen eller filen i den er åben i et andet program. Men ingen andre programmer er åbne, og jeg er heller ikke

LAND HVIS

Så jeg vil tælle antallet af gange, hvor en celle inden for et interval ikke er tom, hvis cellen i den tilsvarende række i et andet område indeholder en bestemt værdi. For eksempel vil jeg tælle hvor mange mænd

Fjernelse af GrooveMonitor Utility

Jeg bemærker, at GrooveMonitor er på min liste over opstartsprogrammer, så så på, hvad programmet er. Jeg har ikke brug for det, så jeg vil ikke have det på mit system. Processen til at fjerne den er (i henhold til browserresultater)

hvordan kan jeg oprette en pladsholderaftale?

hvordan kan jeg oprette og sende en pladsholder kalenderaftale til andre mennesker?

Åbn fil med udvidelsen .numbers

Hvordan kan jeg åbne en fil med filtypen * .numbers?

VSTO - Powerpoint - IdMSO-liste - Seneste Office-versioner

Jeg har været i stand til at finde en liste over IdMSO'er for 2010 her http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?displaylang=da&id=6627 2013 her

Kodeordskode, når du åbner filen solver.xlam i VBA

Hej, jeg har et problem med at åbne filen solver.xlam i VBA. Jeg blev bedt om at indtaste adgangskode. Jeg havde ikke noget andet tilføjelsesprogram. Tak

Microsoft Access 97

Jeg kører i øjeblikket en Access 97 frontend-database med brugerniveausikkerhed med sammenkædede tabeller til en Access 97-backend db. Vi har omkring 20 brugere, jeg vil gerne beholde min eksisterende frontend