min windows 10 pro HxMail.exe-fil er ikke underskrevet og ingen filversion osv ...

Hej alle sammen Min HxMail.exe-fil blev installeret den 24.05.17. Jeg bruger windows 10 pro 1703 15063.332. HxMail.exe er ikke signeret. I egenskabsoplysninger har den ingen filbeskrivelse, ingen filversion

Brug af BT Yahoo-e-mail i Windows 10 Mail-app

Er det muligt at indstille Windows 10-mail til at synkronisere med BT Yahoo-mail 'SOM PUNKTER KOMMER' Denne er tilgængelig med G Mail, men synes ikke at være en mulighed med BT *** Ændret titel fra: Windows 10 Mail ***

Synkronisering af Yahoo xtra mail (NZ) med Windows 10 Mail

Jeg prøver at modtage ny Yahoo Xtra-mail (New Zealand) i min Windows 10-postkasse. Jeg har forsøgt Microsoft Hjælp to gange for at gøre dette og modtaget alle tidligere e-mails i min postindbakke, men har ikke modtaget nye

Aol-e-mail-kontakter vises ikke i mail-appen

Jeg har lige købt en ny HP-computer, der kører Windows 10. Der er en flise mærket 'mail'. Jeg indstillede til at modtage både min AOL-mail og min RCN-mail, når jeg klikker på den. Det åbner for at læse mailen for hver e-mail

Fejlkode 0x8019019a ved opsætning af Yahoo Mail i Windows 10 Mail App

Opsætning af en ny Windows 10-maskine. Forsøger at konfigurere Yahoo-mail i Mail-appen og henter fejl 0x8019019a. Hvordan løser man dette? Jeg har prøvet både brugeradgangskode og appadgangskode. Samme resultat.

Kompatibilitet af Greetings Workshop på Windows 10

Er der noget håb om at få Greetings Workshop (et meget gammelt program) til at køre på Windows 10? Er der et andet program derude, der gør det samme? Opdaterer Microsoft nogensinde dette program? Min

Mail-appen fortsætter med at gå ned på Windows 10

Gammel titel: Apps fortsætter med at gå ned Jeg opgraderede til Windows 10, og det har ikke været andet end problemer. Nu kolliderer min mailapp hver gang jeg prøver at indlæse den. Hvad kan jeg gøre for at ordne det? Jeg bruger også Microsoft