Er security-noreply-accountprotection.microsoft.com en gyldig URL?

URL'er 'ligner' ens, men jeg er ikke sikker på, om den, der begynder med 'sikkerhed', er gyldig, da begge indeholder det samme domæne @ accountprotection.microsoft.com *** E-mail-adresse fjernes af hensyn til privatlivets fred ***

Er denne adresse en gyldig MS-adresse eller en bedrageri?

Hej Jeg har modtaget en mail fra følgende adresse om en mulig 'usædvanlig login-aktivitet': 'konto-sikkerhed-noreply AT accountprotection.microsoft.com' Jeg gjorde hvad der var angivet for at bekræfte

'Type: vellykket synkronisering'

Min Microsoft Outlook-konto blev naturligvis hacket. Jeg fik en sms, der advarede mig, og da jeg slog aktiviteten op, stod den 'Type: vellykket synkronisering'. Jeg har set folk online spørge igen og igen

Gmail-underretning om 'legitimationsoplysninger er nødvendige'? - Falsk eller retfærdig ?, Hjælp venligst.

I dag bliver jeg bombarderet med en Gmail-underretning på min Android-mobilenhed med titlen 'Legitimationsoplysninger, der er nødvendige', når jeg klikker på meddelelsen, giver den mig en 'Microsoft' login-skærm med min

Endnu flere mislykkede synkroniseringsforsøg fra mennesker i andre lande

Jeg sendte en tråd for nylig om, at nogen i Rusland udfører en mislykket synkronisering, og mens der ikke skete noget fra det, og jeg fik det sorteret ved at fjerne min e-mail-konto fra min telefon, jeg hurtigt

hvor er serverens geografiske placering af @ live.cn e-mail?

Jeg har min @ live.cn-e-mail i mere end 10 år. hvor er serverens geografiske placering af @ live.cn e-mail? Tak.

Er appen login.microsoftonline.com legit?

Min Microsoft Outlook-e-mail bad mig pludselig om at logge ind tidligere både på bærbar computer og iphone. Jeg var nødt til at nulstille min adgangskode, som jeg gjorde endnu, da jeg nulstillede, at der vises en meddelelse på min iPhone, der beder om

phishing-e-mail

Jeg modtog en e-mail fra MS angående en opdatering af Microsoft Services-aftalen. E-mailen er fra *** E-mail-adresse fjernes for privatlivets fred ***. Er det ægte? Flyttet fra: Virus og malware /