Er dette en legitim e-mail, og hvis ja, hvorfor får jeg den?

Jeg oprettede for nylig en ny Outlook-e-mail-konto. Jeg bruger det mest på min telefon, men nogle gange på min computer. Jeg fik denne e-mail fra **** (og den har et grønt skjoldikon ved siden af ​​det): 'Hej mit navn, To

Er Windows Club en fidus

https://www.thewindosclub.com er URL'en til dette websted. De taler om Safelinks og anbefaler, at de deaktiveres. Det lille jeg ved om Safelinks er, at safelinks er verificerende

Mange uopfordrede Microsoft-verifikationskoder.

Jeg får et par koder i det sidste øjeblik. Jeg har kontrolleret, om nogen havde adgang til min konto, og der ikke var noget bevis for det. Jeg modtager tekster fra en håndfuld tal og jeg

KONTO I PROGRESS: (LUKKESALARM)

Jeg har lige fået en e-mail til min Outlook-konto med angivelse af: Dette er for at informere dig om, at din konto vil blive lukket DEN 16/16/2019, fordi du har ignoreret alle vores opdateringsmeddelelser sendt til dig. Hvis du ønsker