Et Updater-ikon og en besked

Jeg installerede ubevidst 'One Updater'. Jeg tror, ​​jeg var i stand til at afinstallere det, men ikonet vises stadig på proceslinjen, og hver gang computeren tændes, vises en meddelelse om, at din software er opdateret.

Hjemmegruppe-ikon på skrivebordet

Et hjemmegruppeikon vises lejlighedsvis på mit skrivebord, når jeg logger ind på Windows 8.1. Jeg lagde det ikke der, og det placeres altid af operativsystemet det samme sted på skrivebordet. Jeg kan ikke flytte det eller slette det

Sådan gør du fn-lås på Windows 10

Hej, Bare noget baggrund - Jeg har en Windows 10 Home Edition Pc. Jeg vil gerne låse fn på min HP pc, men jeg kan ikke finde, hvor jeg skal gøre det. På min esc-knap har jeg ikke fn-låsen og har generelt ikke

Windows 10, proceslinjen frossen

Jeg har for nylig opgraderet til Windows 10 Pro N (fra 8.1 Pro N), og jeg kan ikke bruge proceslinjen ... Den er helt frossen, jeg kan ikke klikke på den (så ingen startmenu, intet ikon, intet ...). Jeg kan heller ikke bruge

Rotation af skrivebordsbaggrund er gået i Windows 10

Muligheden for at indstille et tidspunkt, hvor tapetet skal ændres, er forsvundet i Windows 10. Mine baggrunde gør det stadig, så indstillingen skal stadig være der i registreringsdatabasen, men der er ingen måde at ændre det på

Windows 10 GUI-fejl. Musen reagerer ikke med mellemrum. Video inkluderet.

Windows 10-museproblem. Uanset hvor du ser min musemarkør svæve, klikker jeg rasende, men GUI reagerer ikke. Start-menuen er ubrugelig, jeg kan ikke skifte fane i enhver browser, jeg kan ikke bruge opgave

Windows tilføjer skrifttype 8514oem, når jeg ændrer Windows DPI til 125%. Hvorfor?

Jeg fandt denne kablede skrifttype, som windows tilføjer, når jeg skifter windows DPI til 125% skrifttypenavn er 8514oem Og det vises, når jeg ændrer windows DPI til 125%. Hvorfor windows tilføjer denne skrifttype? Er det fejl? Du skal underskrive

Fejl: 'Microsoft.Windows.ShellExperienceHost' og 'Microsoft.Windows.Cortana' applikationer skal installeres korrekt. ' på Windows 10

Endnu en gang har jeg problemer med, at Start-menuen ikke fungerer. Denne gang har jeg fulgt instruktionerne for at gendanne det, der peger på at køre en fejlfinding. Det gjorde jeg og fik følgende resultat:

8GadgetPack og Windows 10, hvad anbefaler MS? og andre spørgsmål

Howdy y'all, håber hver eneste dag går godt. FØRST vil jeg bare sige, at jeg ved, at MS har droppet al understøttelse af desktop-gadgets, jeg KENDER dette. Jeg kan dog godt lide at have nogle oplysninger på mit skrivebord

Windows 10 låseskærm diasshow viser ikke billeder fra valgte mapper

Hej, jeg har bemærket flere andre tråde, der ligner dette (men til Windows 8), men løsningerne har ikke fungeret. Jeg vil oprette min låseskærm - ideelt set både det låste billede og det billede, som

KRITISK FEJL START-MENU, DER IKKE FUNKERER I WINDOWS 10

Jeg prøver at forblive rolig, mens jeg skriver dette - men jeg har også oplevet den kritiske fejl - din Start-menu fungerer ikke. Vi prøver at ordne det, næste gang du logger på en besked til

Hvordan oprettes et ikon til Yahoo mail på skrivebordet i Windows 10?

Originaltitel: Hvordan sætter jeg et ikon til Yahoo mail på mit skrivebord? Hvordan lægger jeg et ikon til Yahoo mail på mit skrivebord?

Desktop-ikoner er låst på Windows 10.

Originaltitel: Ikke-låste ikoner på skrivebordet Alle mine ikoner er låst, selv de nye, jeg oprettede. Jeg har brug for at kunne låse skrivebordsikoner op, så jeg kan organisere dem.

Sådan finder du en liste over nylige dokumenter i Windows 10

Jeg leder efter, hvad vi havde i Windows Start-menu op til Windows 7. En lille liste med 10 eller 15 nylige dokumenter. Ikke den enorme liste over hver mappe og dokument, som Windows + R bringer op. Hvorfor gør

sletning af IconCache.db-filen

sletning af IconCache.db-filen *** Indlæg er flyttet af moderatoren til den relevante forumkategori. ***

Sådan får du Touko Madobe Windows 10 anime maskot

Hvordan får jeg Touko Madobe Windows 10 maskot. Jeg kan ikke finde det nogen steder, ikke i Windows Store eller andre steder, jeg har kigget?

Brobygger malware

Har Bontio malware efter Windows 10 opgradering. Hvordan fjerner du det. Ønsker, at du vælger det til startmenuen hver gang du starter pc. Kan ikke finde en måde at fjerne det på. Hjælp!

ms-indstillinger: personaliseringsbaggrund

Hver gang jeg vælger personliggørelse, får jeg en fejl. Og hver gang jeg genstarter min pc, ændres baggrundstilpasningen for at strække.

Hvordan får jeg et billede til at låse skærmen?

Har prøvet mange ting, herunder at krympe det, men det passer stadig ikke til låseskærmen, så jeg vil gerne vide, om der er nogen måde at gøre det på?

Ønsker pingviner på Windows 10 velkomstskærm.

Der er et nyt billede hver dag med nogle gentagelser. Normalt gentages et billede hele dagen. En dag havde jeg pingviner to gange, og så gik det videre til et andet foto. Pingviner har aldrig dukket op igen. jeg