Er MS-Excel gratis eller ikke til tablets, eller er der en begrænsning på grund af skærmstørrelse?

Hej, jeg foretog en internetsøgning for et par minutter siden for at finde ud af, om jeg kan installere Excel på min kones tablet, men det samlede svar, jeg får, er uklart. Det siger undertiden ja, det er gratis på Samsungs tablets. Det

Fejlkode 80004005

Hej, jeg købte for nylig en Amazon Fire HD8-tablet, downloadede OneNote-appen, forsøgte at logge på ved hjælp af min Microsoft-kontoinfo og fik 80004005-fejlkoden. Jeg har afinstalleret / geninstalleret

Brug af Microsoft Word offline

Er der en måde at bruge Microsoft Word offline på en Android uden at oprette forbindelse til internettet ved hver brug? Et tidligere indlæg angav, at brugeren først skal oprette forbindelse til internettet, før han åbner en