Hvordan finder jeg min Skype-adresse?

Jeg udfylder en formular, og de beder om min skype-adresse. Jeg kan ikke engang finde mit skype-id.

Skype Pro?

Vi har betalt månedligt for 'Skype Pro' i 10 år tror jeg. Men kan du ikke finde nogen oplysninger om det undtagen 'ikke tilgængelig i Skype længere?' Og 'Skype Pro er nu blevet erstattet af Skype

Skype navneopslag

Jeg forstår, at du ikke kan ændre et Skype-ID, men hvis 1) den AUTO, der er udstedt, er en indviklet blanding af navne og numre og 2) er mit navn almindeligt (siger John Smith) uden placering, hvordan ville nogen finde mig?

Skype aka?

Hej, jeg har lige oprettet en Skype-profil, og jeg ved, at jeg skal vide, hvordan jeg finder mit Skype-alias. Jeg oprettede min profil på en gmail, men jeg ser ikke ud til at finde mit Skype-alias til at dele (jeg har brug for dette til en

Mit login er blokeret på skype Hvordan ville jeg fjerne blokeringen af ​​det?

Jeg har muligvis forsøgt mange forkerte adgangskoder, mens jeg forsøgte at logge på skype på en af ​​mine konti. Jeg har nu den rigtige adgangskode, men nu har jeg problemet med ikke at vide, hvordan jeg fjerner blokeringen. jeg er ny